-=[blackota's psychedelic lounge]=-

blackota

blackota
lokalni planovaci 5rocnic, naserte si :o) Zdroj: dennikn.sk
 
janotpiton
janotpiton | 16.6.2025 12:39

Uhrik aj s irmou grese tvrdia ze to je uspech


Jolly-Roger
Jolly-Roger | 16.6.2025 12:52

Mali by si zacat pestovat na balkonoch v crepniku a v mestskych parkoch.


kukik
kukik | 16.6.2025 13:48

debilko z hlavných ruSSkych sprav jojo už bude mat zemiačiky len dva krát týždenne, chudáčik


pherkard
pherkard | 16.6.2025 14:19

Kurna, co mi to len pripomina... minulost nie tak davnu, ci?
A k tomuto sa snazime Smer-ovat, toto je nasmu sdrcu blizke.
Slovaci su geneticky sprosty narod.


Ja-som
Ja-som | 16.6.2025 14:33

Slota netušil ako často bude citovaný.


Je po volbach Zvyknite si
Je po volbach Zvyknite si | 16.6.2025 14:48

Taká somarina
a len 5 lajkov?
Všetci naookolo majú aspoň 45 lajkov a sú oveľa vtipnejší, než tento suchár blyackota


Je po volbach Zvyknite si
Je po volbach Zvyknite si | 16.6.2025 14:48

Ingrediencie

500 g
šampińóny
2 ks
červená paprika
2 ks
cibuľa
1 strúčik
cesnak
1 PL
olivový olej
1 PL
mletá paprika
1 KL
mletá rasca
2 konzervy
cícer
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

Príloha:

1 ks
karfiol
2 PL
olivový olej
1 PL
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

Postup

1

Huby, papriku a cibuľu očistíme, nakrájame na plátky alebo jemno nasekáme.
2

Vo väčšej panvici na rozpálenom oleji opražíme cibuľu do sklovita, po pár minútach pridáme nakrájanú papriku a huby, spolu dusíme 5 minút, potom posypeme paprikou, rascou, soľou a korením.
3

Premiešame a zalejeme 2 dl vody. Varíme pod pokrievkou 15 minút, potom pridáme dobre prepláchnutý a odkvapkaný cícer a varíme ďalších 5 minút.
4

Na prílohu očistený karfiol rozdelíme na menšie ružičky, umyjeme, odkvapkáme a pomocou kuchynského robota jemne zomelieme.
5

V panvici na rozpálenom oleji za občasného miešania dusíme 8–10 minút do mäkka, potom osolíme a okoreníme. Nakoniec posypeme petržlenom a podávame s paprikovým cícerom a hubami.
6

Recept: KIH

Foto: Csapó Alíz
7

Ďalšie overené recepty na chutné jedlá zo strukovín nájdete TU!

Bon Appétit
Ohodnoťte recept


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryťZatvorit reklamu
loader