Kurna, co mi to len pripomina... minulost nie tak davnu, ci?
A k tomuto sa snazime Smer-ovat, toto je nasmu sdrcu blizke.
Slovaci su geneticky sprosty narod.
Huby, papriku a cibuľu očistíme, nakrájame na plátky alebo jemno nasekáme.
2
Vo väčšej panvici na rozpálenom oleji opražíme cibuľu do sklovita, po pár minútach pridáme nakrájanú papriku a huby, spolu dusíme 5 minút, potom posypeme paprikou, rascou, soľou a korením.
3
Premiešame a zalejeme 2 dl vody. Varíme pod pokrievkou 15 minút, potom pridáme dobre prepláchnutý a odkvapkaný cícer a varíme ďalších 5 minút.
4
Na prílohu očistený karfiol rozdelíme na menšie ružičky, umyjeme, odkvapkáme a pomocou kuchynského robota jemne zomelieme.
5
V panvici na rozpálenom oleji za občasného miešania dusíme 8–10 minút do mäkka, potom osolíme a okoreníme. Nakoniec posypeme petržlenom a podávame s paprikovým cícerom a hubami.
6
Recept: KIH
Foto: Csapó Alíz
7
Ďalšie overené recepty na chutné jedlá zo strukovín nájdete TU!
Bon Appétit
Ohodnoťte recept
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
Uhrik aj s irmou grese tvrdia ze to je uspech
Mali by si zacat pestovat na balkonoch v crepniku a v mestskych parkoch.
debilko z hlavných ruSSkych sprav jojo už bude mat zemiačiky len dva krát týždenne, chudáčik
Kurna, co mi to len pripomina... minulost nie tak davnu, ci?
A k tomuto sa snazime Smer-ovat, toto je nasmu sdrcu blizke.
Slovaci su geneticky sprosty narod.
Slota netušil ako často bude citovaný.
Taká somarina
a len 5 lajkov?
Všetci naookolo majú aspoň 45 lajkov a sú oveľa vtipnejší, než tento suchár blyackota
Ingrediencie
500 g
šampińóny
2 ks
červená paprika
2 ks
cibuľa
1 strúčik
cesnak
1 PL
olivový olej
1 PL
mletá paprika
1 KL
mletá rasca
2 konzervy
cícer
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
Príloha:
1 ks
karfiol
2 PL
olivový olej
1 PL
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
Postup
1
Huby, papriku a cibuľu očistíme, nakrájame na plátky alebo jemno nasekáme.
2
Vo väčšej panvici na rozpálenom oleji opražíme cibuľu do sklovita, po pár minútach pridáme nakrájanú papriku a huby, spolu dusíme 5 minút, potom posypeme paprikou, rascou, soľou a korením.
3
Premiešame a zalejeme 2 dl vody. Varíme pod pokrievkou 15 minút, potom pridáme dobre prepláchnutý a odkvapkaný cícer a varíme ďalších 5 minút.
4
Na prílohu očistený karfiol rozdelíme na menšie ružičky, umyjeme, odkvapkáme a pomocou kuchynského robota jemne zomelieme.
5
V panvici na rozpálenom oleji za občasného miešania dusíme 8–10 minút do mäkka, potom osolíme a okoreníme. Nakoniec posypeme petržlenom a podávame s paprikovým cícerom a hubami.
6
Recept: KIH
Foto: Csapó Alíz
7
Ďalšie overené recepty na chutné jedlá zo strukovín nájdete TU!
Bon Appétit
Ohodnoťte recept